LAGONI KAFFEBAR

New york city

Storbyen New York er et sandt kaffemekka med over 2.000 registrerede kaffebarer. Her kan du få alt fra sjasket filterkaffe på de mange originale diners, til den nye opfindelse – nitrogenkaffe -, der tilsætter kulsyre til din kaffe, og er mere koffeinholdig. Nogle af stederne er kædecaféer, nogle serverer også lækre søde sager, og andre er enkelstående caféer med en udsøgt og unik kaffeoplevelse.

Tribeca, 319 Church Street, New York, NY 10013

LA COLOMBE

En af de første pionerer på nitrogenkaffe er La Colombe. God betjening og flere varianter af nitrogenkaffen – prøv f.eks. den koldbryggede kaffe med mælk. Deres kaffe sælges også på dåse.

Lagoni I New York

I samarbejde med Go Traveling rejste Lagoni i 2017 til New York for at udforske den amerikanske kaffekultur. Vi har samlet flere af stederne fra kortet her på siden, så I selv kan opsøge dem, når turen går til byen der aldrig sover.

600 Lexington Avenue 10022 New York

fike 7th avenue

Prøv den svenske kaffekæde i New York. God, lysristet kaffe, der sikrer mange aromatisk indtryk – god service og et hyggeligt, autentisk sted.

85 Stanton Street, New York

rise coffee

New Yorks mindste nitrogenkaffebar. Her står du ude på gaden og køber din kaffe. Det er både charmerende og enormt storbyagtigt på samme tid. Kaffebaren består af en hvid træluge med et serveringsområde på 50 cm – only in New York!

19 8th Avenue, New York, NY 10014

rebel coffee nyc

En lille, hyggelig og meget personlig café med super wi-fi og rigtig god velbrygget aromatiseret kaffe. Americanoen og den varme kakao er begge helt i top. Interiøret er minimalistisk, og fyren, der ejer caféen, har en stor personlighed. Helt klart et besøg værd.

560 Broadway, New York, 10012 New York

la bonbonniere

Et af de mest originale morgenmadsteder i New York. Her serveres sort kaffe fra kolbe; bare rolig, den er drikkelig, men når der serveres fantastiske amerikanske pandekager med bacon på toppen, må kaffens betydning nedtones for en stund. Mums.

275 7th Avenue, NY 10001

seven grams café

En rigtig New Yorker café med stor hyggefaktor og mange forskellige kaffetyper. Prøv f.eks. en americano med mælk – også kendt som en Obamo. Årsagen skulle være, at Obama ikke er “rigtig” amerikaner, fordi kan kommer fra Hawaii og har rødder i Afrika… Ironi kan forekomme.

200 Flushing Avenue, Brooklyn, New York 11205

Brooklyn roasting company

Et lille, originalt kafferisteri og en café, som er et af de risterier, der er med til at præge udviklingen i Brooklyn. Netop Brooklyn har de seneste år oplevet flere nye cafeer end andre områder i New York. Kaffen ligner mest af alt den mere lysristet kaffe, som vi er vant til at drikke i Europa.

Greenwich Village, 30 W 8th Street, New York, NY 10011

stumptown coffee

Stumptown har ét simpelt mål; at servere den perfekte kop kaffe! De fejler ikke. Placeret i en smuk traditionel bygning, som før fungerede som en boghandel, serveres en udsøgt kop kaffe. Stumptown har flere cafeér omkring i landet, men det betyder bestemt ikke at kvaliteten af kaffen og betjeningen forringes. Desuden rister de kaffe til flere gode caféer, bl.a. til Rebel Coffee NYC.

Se vores anmeldelser

Lotte Susanne
Lotte Susanne
05/09/2023
Meget hyggeligt sted hvor man også kan sidde uden for hjemmelavet kager god cappuccino.
Christiane Møller
Christiane Møller
27/08/2023
Hyggelig lille kaffebar, centralt og roligt beliggende med lille gårdhave.
Napapat Wianrob
Napapat Wianrob
17/08/2023
Cozy cafeteria
Yaroslav Kurennoy
Yaroslav Kurennoy
16/08/2023
Great coffee, wonderful service, cozy interior. The cappuccino with a rum ball were excellent.
sofja Kurennaya
sofja Kurennaya
16/08/2023
Amazing place, with delicious beverages and cakes. Definitely recommend coming here. It is cozy and very friendly.
Robert N
Robert N
01/08/2023
Trevligt café!
Christian Olsson
Christian Olsson
28/07/2023
Goda bakverk och väldigt god Cortado! Typiskt Danskt mysigt cafe! Trevlig personal och fantastisk atmosfär.
Mette Engelshardt Jacobsen
Mette Engelshardt Jacobsen
26/07/2023
Kan varmt anbefales. Virkelig hyggeligt sted, venlig betjening, god kaffe og lækre kager til yders rimelig pris. Brunch tallerken kan anbefales. Absolut ikke sidste gang jeg har været forbi 😊